Ledarskap I Organisationer

1 tähti2 tähdet3 tähdet4 tähdet5 tähdet
Loading...

Ledarskap i organisationer kombinerar stor bredd och stort djup vilket gör boken mycket användbar. Den kan användas som kursbok i utbildningar på Mastersnivå i ämnen såsom: företagsekonomi, industriell ekonomi, förändringsledning, ledning och organisation och Human Resource Management.

I den svenska upplagan har kapitlen strukturerats om något i jämförelse med den engelskspråkiga versionen. Den svenska upplagan behandlar: ledarskap kontra chefskap, teman inom ledarskapsforskningen, ledarskap i speciella situationer samt integration och sammanfattning som fyra övergripande delar. Syftet med denna struktur är att skapa en tydligare tråd, där diskussionen om ledarskap kontra chefskap (management) utgör en startpunkt som sedan utvecklas och nyanseras. Till denna förändring har det även tillförts exempel på svensk ledarskapsforskning som knyter an till respektive del.
– See more at: http://catalogue.pearsoned.co.uk/educator/product/Ledarskap-i-organisationer/9780273739234.page#sthash.N5R5qLjf.dpuf

Kustantaja:

Kategoria:

Arvioitu toimitusaika:

Sidos:

ISBN:

Sivujen lukumäärä:

Kieli:

 

Nimeke:

Kirjailija:

Toimittaja:

Lukija:

Kääntäjä:

Julkaisupäivä:

Painos:

ISBN 10:

Sarja:

 

Pearson Academic Computing  Kurssikirjat 
2-5 arkipäivää  Nidottu, pehmeäkantinen 
9780273739234   
englanti   
Ledarskap I Organisationer  Kaulio Matti  
   
  11-08-2011 
  0273739239 
   

Luokka: Kurssikirjat

Tiedot otettu sivustosta cdon.fi. Online www.cdon.fi voit ostaa tai ladata kirjan.