Category Archives for Management

Mitä jokaisen kotiäidin (ja muidenkin…

Onko kotiaidin mahdollista sailyttaa taloudellinen itsenaisyytensa? On, mutta ei yhteiskunnan tuilla.Sanotaan, etta naiset hallitsevat kuluttamisen, nyt heidan on aika oppia sijoittamaan. Kirjasta on iloa kaikille piensijoittamisesta kiinnostuneille, mutta erityisesti sille ihmisryhmalle, joka on paavastuussa perheensa arjen pyorittamisesta.

Luokka: Management

Johda ihmistä

Miten johtaminen ja psykologia liittyvat yhteen? Tassa kirjassa kerrotaan, miten jokainen johtaja voi hyodyntaa perustietoutta psykologiasta oman itsensa kehittymisen tukemiseen seka yksiloiden, tiimien ja yhteisojen johtamiseen. Psykologialla on paljon uutta ja positiivista tarjottavaa johtamiseen ja esimiestyohon.

Luokka: Management

Ilmiön kaava

Ilmiot tuntuvat hallitsevan kaikkea. Niiden ymparilla vellova kiinnostus on saanut meidat kiinnostumaan myos ilmioista ilmiona. Mutta mita ilmiot oikein ovat? Onko niiden syntyminen aina puhdasta sattumaa, vai onko ilmioita mahdollista rakentaa?Ilmion kaava on kasikirja ilmioiden ymmartamiseen, luomiseen ja kaupalliseen hyodyntamiseen.

Luokka: Management

The Real-Life MBA: Your No-Bs Guide t…

Mega-bestselling business authors Jack and Suzy Welch return, nearly a decade after publishing their international bestseller, Winning, to tackle the most pressing business challenges related to creating winning strategy, leading and managing others, and building your own career, in The … Continue reading

Luokka: Management

Uuden esimiehen kirja

Uuden esimiehen kirja on kirjoitettu uraansa aloittavan esimiehen tueksi, tämän ottaessa ensimmäisiä askeleitaan ihmisten johtajana. Kirja sisältää esimiestyön keskeiset osa-alueet sekä paljon käytännössä koeteltuja vinkkejä, joilla voi helpottaa sekä omaa että johdettavien ihmisten onnistumista oman esimiesuran alkutaipaleella.

Luokka: Management

Operaatio Elop

Nokian kasvutarina on koko maailman mitassa ainutlaatuinen. Yhta ainutlaatuinen on yhtion muutamassa vuodessa tapahtunut romahdus.Kirjassa Operaatio Elop vastataan kysymyksiin, jotka Nokian hallituksen entisen puheenjohtajan Jorma Ollilan elamakerta jatti avoimiksi.

Luokka: Management

Uuden esimiehen kirja

Esimies tekee työtään monien paineiden ristitulessa: Hänen on oltava määrätietoinen ja jämäkkä, mutta myös alaisiaan huippusuorituksiin sparraava valmentaja. Alaisia on johdettava yksilöinä, mutta esimiehen on tunnettava myös joukkuepelin säännöt.

Luokka: Management

Tietoisesti paras

Jim Collisin odotettu uutuusteos on jatkoa Collinsin huippumenestysteokselle Hyvasta paras. Nyt keskiossa on organisaatioiden menestyminen niissa vaikeissa taloudellisissa ja poliittisissa toimintaolosuhteissa, joista taman paivan yritysjohtajien on selvittava.

Luokka: Management

Työelämän uusi tietosuoja

Missa kulkee yksityisen ja julkisen tiedon raja?Teos on uudistuvan yksityisyyden suojaa koskevanlainsaadannon kasikirja, jossa selvitetaan,kuinka uusia saadoksia tulee toteuttaa tyopaikoilla.Kokonaan uudistuvaan lakiin lisataan tyontekijanhuumausaineiden kayttoa koskevien tietojenkasittelya, kameravalvontaa tyopaikallaja tyontekijan sahkopostin hakemista ja avaamistakoskevat saannokset.

Luokka: Management

Muisti

Saksalaisen Haufe-kustantamon Keski-Euroopassa suuren suosion saavuttaneet business-taskukirjat nyt suomeksi Rastorista! Kirjoittajat ovat tunnettuja saksalaisia liikkeenjohdon asiantuntijoita.Taskukirjat – kaikki, mita sinun tarvitsee tietaaKaikille, joilla on kiire ja jotka haluavat tietaa, mika on asian ydin.

Luokka: Management