Category Archives for Muut kotieläimet

Hienosti hihnassa

Havainnollinen opaskirja, jonka avulla saat koiran kulkemaan hienosti hihnassa niin pienesta pennusta alkaen kuin opetettua aikuisena uudelleen.Yleinen maisema ulkosalla: koira kulkee kaksi metria isannan edessa, neliveto paalla. Valissa on kirea hihna, puutunut kasi ja turtunut mieli.

Luokka: Muut kotieläimet

Pienlemmikkien virikeopas

Tiedetoimittaja ja elainharrastaja Helena Telkanranta kertoo kirjassaan, miten pienten lemmikkielainten elamanlaatua voi parantaa yksinkertaisilla kotikonsteilla.Han antaa helposti toteutettavia virikkeistamisvinkkeja lahes viidellekymmenelle eri lemmikkilajille, kuten rotille, marsuille, gerbiileille, hamstereille ja muille jyrsijoille, kaneille, freteille, siileille, kanarialinnuille, loistopeipoille, undulaateille, muille papukaijoille seka … Continue reading

Luokka: Muut kotieläimet

Kuuntelen koiraani

Englantilaisen koiragurun, Jan Fennellin, Kuuntelen koiraani on koirankoulutuksen perusteos, maailmanlaajuinen bestseller, joka uudisti ilmestyessään perinteisiä koulutusmenelmiä. Fennellin koulutusmenetelmässä avainsana on laumanjohtajuus – sen saavuttaminen ja säilyttäminen joka tilanteessa.

Luokka: Muut kotieläimet

Koirarotujen maailma

Suosittu koirarotujen suurteos ilmestyy nyt taysin uudistettuna ja entista nayttavampana ja kaytannollisempana painoksena. Kirja esittelee kaikkiaan yli 400 rotua ja rotumuunnosta. Rodut esitellaan kirjassa FCI:n (Federation Cynologique Internationale) eli Kansainvalisen Kennelliiton ryhmittelya noudattaen.

Luokka: Muut kotieläimet

Kissan elämää

Hoida kissaasi parhaalla mahdollisella tavalla pennusta vanhaksi kissaksi.Kattava ja asiantunteva kissanhoidon opas antaa neuvoja ruokinnasta, turkinhoidosta, leikkimista ja kissan kayttaytymisen ymmartamisesta.Seikkaperainen terveydenhoidon osio auttaa tunnistamaan ongelmat nopeasti ja antamaan ensiapua hatatilanteessa.

Luokka: Muut kotieläimet

Citykoira

Kaupungissa asuva koira joutuu kohtaamaan monia haasteita. Sen on yleensä sopeuduttava pieneen elintilaan ja kestettävä häiritseviä näkymiä ja ääniä, liikennettä, ruuhkaa, ostoskeskuksia ja monenlaisia kulkuvälineitä.

Luokka: Muut kotieläimet

Koiran filosofia

Ihminen ja koira ovat kulkeneet yhdessa tuhansia vuosia. Mita tuo kumppanuus kertoo ihmisesta? Mita koira meille opettaa ja kumpi taluttaa kumpaa? Koiruus – mitas se on? Enta sitten koiriinsa kiintyneet ihmiset? Filosofi Eero Ojanen tarkastelee mukaansatempaavalla tyylilla ihmisen parasta ystavaa … Continue reading

Luokka: Muut kotieläimet

Koirien kieli ja käyttäytyminen

Koirat kommunikoivat tietoisesti, hienovaraisesti ja usein myos humoristisesti. Koirien kieli ja kayttaytyminen – Kuvitettu opas sisaltaa 1000 kuvaa koirista, susista, kojooteista ja ketuista. Tama kirja on tarkoitettu kaikille koirista ja koiraelaimista kiinnostuneille.

Luokka: Muut kotieläimet

Koirien käyttäytyminen

Kattavin Suomessa laadittu tietoteos koirien kayttaytymisesta. Syvallinen hakuteos koiranomistajille ja -kouluttajille. Upeat, kirjaa varten otetut nelivarikuvat.Koirien kayttaytyminen on erinomainen hakuteos kaikille, jotka haluavat perehtya koiransa mielenliikkeisiin.

Luokka: Muut kotieläimet

Koiran käyttäytyminen

Ymmarratko koiraasi? Vaatimus on kova, jos sinulla ei ole valineita koiran elekielen ymmartamiseen. Koira ei ajattele eika ymmarra kuten ihminen. Se ei ymmarra sitakaan, etta sen ohjaaja ei ymmarra ohjattavansa kayttaytymista.Koiraharrastus on lisaantynyt Suomessa rajahdysmaisesti.

Luokka: Muut kotieläimet

123