Självkänsla på djupet : en terapi för…

1 tähti2 tähdet3 tähdet4 tähdet5 tähdet
Loading...

Negativ sjalvkansla spelar en avgorande roll i vara liv, det visade Marta Cullberg Weston redan i sin forra bok Ditt inre centrum (2005). I sitt arbete som terapeut har hon stott pa manga personer som gar omkring och tror att de inte duger, och darfor foddes iden att i en ny bok ge en mer detaljerad beskrivning av hur arbetet med att befria en person fran en negativ sjalvkansla gar till

Under den vuxna ytan hos de flesta av oss finns olika sorters inre barn. Det kan rora sig om inre barn som inte blivit sett och som darfor inte tror att det ar mojligt att alska. Andra bar kanske pa ett skamfyllt inre barn eller pa ett inre barn som kanner sig underlagset och otillrackligt. Det medfor att man ar sarbar for speciella situationer och reaktioner fran andra manniskor man kan reagera oproportionerligt starkt pa vissa saker, man riskerar att branna ut sig i sina forsok att duga, man beter sig irrationellt och har lag sjalvkansla.

Man maste ga tillbaka till sitt inre barn och dess forestallningsvarld for att kunna forsta hur dessa falska sjalvbilder uppstod och for att kunna befria sig fran dem. Da kan dessa sjalvfallor upphora att styra ens liv.

Marta har under senare ar utvecklat en teknik som ar sarskilt avpassad for att arbeta med de falska forestallningar om sig sjalv som manga bar pa. Symboldrama har har visat sig vara en bra metod for att oppna dorren till sin inre varld och aterknyta kontakten med det inre barnet. Terapeuten kan da hjalpa klienten att hantera och forsta situationen och befria sig ur de kanslomassiga lasningar som fixerat problematiken. Man kan reparera sin sjalvkansla!

Malgrupp:
Intresserad allmanhet, vardpersonal, och terapeutiskt intresserade psykologer, socionomer etc.

Kustantaja:

Kategoria:

Arvioitu toimitusaika:

Sidos:

ISBN:

Sivujen lukumäärä:

Kieli:

 

Nimeke:

Kirjailija:

Toimittaja:

Lukija:

Kääntäjä:

Julkaisupäivä:

Painos:

ISBN 10:

Sarja:

 

smakprov:

 

Natur & Kultur  Itsensä kehittäminen 
2-5 arkipäivää  Nidottu, pehmeäkantinen 
9789127121461  194 
ruotsi   
Självkänsla på djupet : en terapi för att reparera negativa självbilder  Marta Cullberg Weston  
   
  14-12-2009 
 
   
Kyllä   

Luokka: Itsensä kehittäminen

Tiedot otettu sivustosta cdon.fi. Online www.cdon.fi voit ostaa tai ladata kirjan.